21. tammikuuta 2019

HIUSTEN VÄRJÄYSMUOTI 2019

Alkava vuosi tuo uudet tuulet myös hiustrendeihin. Hiusväreissä nähdään erisävyiset vaaleat kylmän tuhkaisesta lämpöiseen toffeeseen, todella musta, kupari sekä hempeät pastellit.
Hiusmalleissa näkyy eri mittaiset polkat, erittäin pitkät hiukset, villit kiharat, keskijakaukset sekä kerroksellisuus.

Meillä koululla on värisarjoina on Goldwell, KC Professional ja Schwarzkopf. Käyn seuraavaksi läpi heidän hiusmuotisuuntauksia vuodelle 2019.

GOLDWELL

Kilpailut määrittävät myös osaltaan tulevat hiustrendit ja Goldwell järjestääkin vuosittain Color Zoom -kilpailun. Seuraavan vuoden kilpailun tyylisuunnan suunnittelevat Color Zoom Challengen kansainväliset voittajat yhdessä Goldwellin hiusartisitien kanssa.

Tämän vuoden suuntaus on voimakkaat, kirkkaat ja kiiltävät värit, kontrastit sekä terävät muotolinjat.



KC PROFESSIONAL

KC Professional lanseerasi uuden värisarjan Four Reasons Optiman, joka on luotu täydentämään Luximaa ja mikä toimii erityisesti klassisissa värjäyksissä. He haluavat erityisesti korostaa yksilöä, luomalla luonnollisempia lopputuloksia. Kevään värjäysmuoti on täyteläistä, intensiivisempää ja sävykkäämpää. Hiuksista halutaan kiiltäviä ja terveen näköisiä.

Four Reasons malli
Lähde: fourreasons.fi

SCHWARZKOPF

Schwarzkopfin värjäysmuodissa on kolme väriä valoillaan; Dark purple, Red velvet ja Maroon.
Dark purple eli tumma violetti voidaan mystisenä tummana tai kirkkaana violettina. Red velvet on täyteläinen kirkas lämmin punainen, joka tulee olemaan heidän mukaansa yksi vuoden suosituin hiustrendi. Maroon tarkoittaa kolmen eri ruskean sävyä; kastanjan, karamellin ja hasselpähkinän.

Lähde: Schwarzkopf International 

1 kommentti: