24. maaliskuuta 2020

50-luvun teemabileet


Asiakas tuli kampaukseen, hän on menossa 50-luvun teemabileisiin. Hänellä on samantyylinen mekko kuin yllä olevassa kuvassa. Hän ei oikein tiedä haluaako, että hiukset ovat kokonaan kiinni vai osittain auki vai mikä olisi paras vaihtoehto. Mutta yksi asia on varma, hän ei halua keskijakausta. Bileissä on bändi, joten illalla on luvassa tanssia. Tämä kertoo, että kampauksen tulee olla tukeva ja kestää illan menoa. Hänellä on myös tatuointeja ja kenkinä maiharit.

Minulle tulee heti mieleen, minkälainen kampaus hänen tyyliinsä sopisi bileiden teemaan. Victory rollsit otsalle ja hiukset takaa kiharalle. Näin hiukset ovat pois kasvoilta, jolloin eivät häiritse tanssimista.



Etuosan hiukset kiharsin hieman isommissa osioissa taaksepäin. Takaosassa kiharsin kaikki osiot oikealle päin. Kiinnitin jokaisen kiharretun osion "rullalle" kiharapuristimella. Annoin koharoiden jäähtyä kunnolla, joka teki niistä kestävämmät. Tämän jälkeen avasin kiharat sormin ja kävin niitä yksitellen läpi.



Lopputulokseen olin ihan tyytyväinen. Kampauksessa jäi harmittamaan etuosa, joka jäi aika laimeaksi. Siinä olisi saanut olla hieman enemmän volyymia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti