12. maaliskuuta 2020

Juhla- ja teemakampaus sekä ehostuksen näyttö: juhlakampaus ja - meikki


Asiakkaani oli menossa häihin vieraaksi. Hän toivoi jotain rentoa ja niin, että kaikki hiukset ovat kiinni ja rennompaa tyyliä. Hänellä oli myös ekstrapitkät piikkisuorat liukkaat hiukset, jotka toivat oman haasteensa kampauksen tekoon. Mukanaan hänellä oli helmipinnit koristeeksi kampaukseen.

Kampauksessa käytin lettitekniikkaa ja tein asiakkaan omista hiuksista valkin nutturan pohjalle. Lettien pohjatyöksi kihrasin hiukset suoristusraudalla ja muotoilutuotteena hiuspuuteria sekä tekxturizing sprayta, antamaan kunnolla pitoa. Tein kolme hollantilaista lettia, jotka kiersin valkin ympärille. Olin kampaukseen tyytyväinen ja asiakas myös.

Hiusten lähtötilanne

Ennen meikkiä

Meikin suhteen toiveena oli heleä juhlameikki. Hänellä oli sut hyväkuntoinen iho ja tapaturmasta johtuen vasen poski hieman alempana. Iho oli pintakuiva, erityisesti nenän alue. Aloitin meikkaamisen silmistä (luomiväri, rajaukset, ripsiväri, ripsitupsut), kulmat, meikkipohja sekä varjostukset. Meikki onnistui mielestäni hyvin, varjostuksia olisin voinut häivyttää enemmän. Suunnittelin, että aikaa kuluu meikkiin tunti. Toteutunut aika oli 1h 10 min.











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti