23. maaliskuuta 2020

Huippuosaajana toimiminen - etäpäivä 23.3.


Goldwellin Color Zoom on laajenutunut Color Styleksi, joka koskee koko sarjaa. Color Style 2020 koostuu kolmesta eri tyylistä, jotka kattavat trendit laidasta laitaan. Tyylit ovat Soft Textures, Future Glam ja Bold Sports. Tyylit ovat tasapainoisempia ja hienostuneempia.

Soft Textures korostaa rentoutta ja luonnollisuutta. Lemppari neule ja farkut ilmavien kiharoiden kanssa. Hiuksissa mudot ovat pehmeitä ja värit ovat yhdistelmä lämmintä ja viileää. Future Glam edustaa tyyleistä glamouria. Tyylin olennainen osa on olla "digital-ready" päästä varpaisiin koko ajan. Hallittavuus ja minimalismi hallitsevat kokonaisuuksia. Tärkeää on myös kiilto ja kirkkaus. Bold Sport on menevien ihmisten tyyli, jossa hiusten tulee näyttää hyvältä hieman vauhdikkaammasskin menossa. Tyylissä hiukset on sliipattu geelin avulla taakse, pois kasvoilta ja takaa irraallaan olevat hiukset ovat pehmeästi vapaana. Värin vaikutus kasvaa suuresti.

Color Style 2020 tyylit on mielestäni helppo viedä arkeen, koska ne ei eivät ole yhtä "rajuja" kuin mitä Color Zoomissa. Tyylit edustavat kattavasti eri trendejä ja jokaiselle löytyy varmasti oma lemppari. Vähintään tyylejä yhdistelemällä saa mieluisensa lopputuloksen. Pari vuotta sitten oli sana "hygge" joka puolella sosiaalista mediaa. Hyggeä on vaikea tarkasti kuvailla, mutta itse koen sen seesteisenä kotona oleiluna, jossa on harmoninen tunnelma ja teet mieltä rauhoittavia asioita. Tämä kodin seesteisyys on kuitenkin mielestäni jäänyt, kun saamaan aikaan sosiaalisen median käyttö sekä merkitys on entisestään kasvanut. Sosiaalisessa mediassa halutaan tuoda esille sitä omaa tyyliä ja omaa elämää, joka koostuu eri asioista. Color Stylen tyylit pystyy heijastamaan arkeen, on sitä kotona hengailua, on työtä ja edustamista sekä harrastuksia. Kuten Future Glam tyylissä todettiin, on oltava koko ajan "digital-ready", olit sitten missä tahansa.



Eniten omaa silmää miellytti Soft Textures -hiustyylit, etenkin pitkät polkat laineilla sekä viileän vaaleat sävyt. Tämä tyyli on myös helppo toteuttaa pitempäänkin tukkaan ja tyyli sopii jokaiselle. 

                                                                                                                  

Väriresepti
(yllä olevan kuvan tukan väriin)

Lähtökohta: 7 tummuus, värjäämätön hius

Koko pään vaalennus: Silklift Control + Essential Tone Stabililizer + 6%
Levitys pituuksiin ja latvoihin, viimeiseksi tyveen.

Sävytys: 9,5-1 + 9,5-22 + 0-11
                                                                                                                   

Tarkoituksen on leikata samantyylinen tasapitkä polkka kuin yllä olevassa kuvassa harjoituspäälle. Teen polkasta hieman pidemmän ja eteenpäin pitenevän. Viimeistelen polkan Bold Sportin tyyliin taaksepäin sliipattuna ja Soft Texturesin rennoin kiharoin.

Leikkasin polkan vaakaosioissa nolla kulmassa pointtaamalla, lopuksi kävin latvaa läpi pystyosioin pointtaamalla. Hiukset kannattaa föönata taaksepäin, jolloin kampaus on helpompi toteuttaa.

Leikkaus 

Kiharsin hiukset osioittain joka toinen rivi toiseen suuntaan ja joka toinen vastakkaiseen. Tein kiharat suoristusraudalla. Kannattaa vetää rautaa rauhallisesti alaspäin, jolloin kiharasta tulee loivempi. Lisäksi, kun kihara on valmis, niin sitä voi vielä sormin vetää hetkeksi alaspäin. Tämän jälkeen kamman ja hiuslakan avulla asettelin hiukset taaksepäin (muita muotoilutuotteita minulla ei ollut kotona).


Jos tekisin samaisen työn liikkeessä, käyttäisin pohjalle muotovaahtoa. Käyttäisin myös lämpösuojaa ja lakkaa kiharoiden teossa. Kiharoiden jälkeen hattualueella käyttäisin hiuspuuteria, joka antaa tukea ja hieman kohottaa tyveä. Geelin ja lakan avulla sliippaisin hiukset taaksepäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti